Testimonials

[Ervaringen EMB bloedtest]

Jouw Gezonde Voeding kan al met kleine structurele aanpassingen in het voedingspatroon een groot verschil maken voor een gezond, meetbaar en blijvend resultaat. Nieuwsgierig? Onderstaand de ervaringen van hen die jou voorgingen.

Omdat koken altijd een grote hobby is geweest en ik voeding erg belangrijk vind, dacht ik wel te weten wat goed is voor mijn lichaam. Toen ik vorig jaar een paar kilootjes kwijt wilde, ging dit echter niet zomaar en voelde ik me vooral slap en moe. Mijn menstruatie duurde ineens 7 dagen en op dag 5 en 6 lag ik overdag doodmoe op de bank. Ook het sporten is de afgelopen jaren een lastige kwestie geweest. Ik had vaak het gevoel dat het me energie kostte in plaats van opleverde.

Ik kon dus wel advies en tips gebruiken. Jo An heeft me geholpen om mijn voeding nog volwaardiger en in balans te krijgen zonder dat ik het gevoel heb een streng dieet te volgen. Ik ben de gewenste kilo’s kwijt, voel me stukken energieker, slaap veel beter, mijn huid is gezonder en mijn menstruatie is weer normaal. Ook het sporten en bewegen is vanzelfsprekender en gemakkelijker. Kortom: ik voel me goed!  Dankjewel Jo An, voor je fijne begeleiding.

Sanne

Testimonial Matthijs

Mijn naam is Matthijs Lalkens en ik heb een trage schildklier.

Voor de hulp van Jo An had ik vaak last van vermoeidheid en stemmingswisselingen.

Door het traject wat wij samen hebben doorlopen ben ik mij veel energieker, maar ook een stuk rustiger en vrolijker gaan voelen. Ik zit altijd lekker in mijn vel. De hulp van Jo An heeft mij heel goed gedaan zowel fysiek als psychisch en ik wil haar daar heel erg voor bedanken!

Matthijs

Bert

Jo An heeft mij geholpen mijn voeding aan te passen, daarmee hield ze rekening met wat er voor mij mogelijk was. Ik heb geleerd wat ik beter weg kan laten en wat ik toe kan voegen. Ik check nu eerst het etiket voordat ik het koop.

Ook weet ik nu dat het handiger is om eerst te bewegen en dan pas te gaan eten. Al met al ben ik zes kilo kwijt in drie maanden en heb ik veel meer energie!

Bert