Voeding & bedrijven

[weet wat je personeel nodig heeft]

Wil jij dat jouw werknemers lekker in hun vel zitten, meer focus en meer energie hebben? Als werkgever kan je investeren in de gezondheid van je werknemers door hen te motiveren om gezonder te leven. Zo ervaren zij minder stress, wordt de productiviteit verhoogd en daalt het ziekteverzuim. Jouw Gezonde Voeding helpt jouw bedrijf hier natuurlijk graag bij: je kunt bij Jouw Gezonde Voeding presentaties, lezingen en workshops boeken. Hoe haal jij het beste uit je team?

“Verminder stress en verhoog

de productiviteit bij jouw werknemers

met de juiste voeding”

Tijdens de workshop komen de thema’s voeding, beweging en ontspanning op een interactieve en inspirerende manier aan bod. Dankzij de praktische tips kunnen jouw werknemers direct een gezonde levensstijl toepassen.

Liever een workshop op maat? De inhoud kan worden afgestemd op de wensen of vragen vanuit het bedrijf.

Liever een persoonlijke aanpak voor elke medewerker? Ook dat is mogelijk. Tijdens persoonlijke spreekuren bij jouw bedrijf kan Jouw Gezonde Voeding medewerkers begeleiden naar een gezonde levensstijl.

Zij gingen jou voor

Inspirerende succesverhalen

gitp

gitp

Omdat koken altijd een grote hobby is geweest en ik voeding erg belangrijk vind, dacht ik wel te weten wat goed is voor mijn lichaam. Toen ik vorig jaar een paar kilo’tjes kwijt wilde, ging dit echter niet zomaar en voelde ik me vooral slap en moe. Mijn menstruatie duurde ineens 7 dagen en op dag 5 en 6 lag ik overdag doodmoe op de bank. Ook het sporten is de afgelopen jaren een lastige kwestie geweest. Ik had vaak het gevoel dat het me energie kostte in plaats van opleverde.

Ik kon dus wel advies en tips gebruiken. Jo An heeft me geholpen om mijn voeding nog volwaardiger en in balans te krijgen zonder dat ik het gevoel heb een streng dieet te volgen. Ik ben de gewenste kilo’s kwijt, voel me stukken energieker, slaap veel beter, mijn huid is gezonder en mijn menstruatie is weer normaal. Ook het sporten en bewegen is vanzelfsprekender en gemakkelijker. Kortom: ik voel me goed!  Dankjewel Jo An, voor je fijne begeleiding.

Sanne

Komt hier jouw review?

Bert

Jo An heeft mij geholpen mijn voeding aan te passen, daarmee hield ze rekening met wat er voor mij mogelijk was. Ik heb geleerd wat ik beter weg kan laten en wat ik toe kan voegen. Ik check nu eerst het etiket voordat ik het koop.

Ook weet ik nu dat het handiger is om eerst te bewegen en dan pas te gaan eten. Al met al ben ik zes kilo kwijt in drie maanden en heb ik veel meer energie!

Bert