Online Programma

[Weet wat je lichaam nodig heeft
- 8 weken]

Merk jij dat je vaak vermoeid bent en een laag energieniveau hebt? Lukt het jou niet om die kilo’s kwijt te raken, voel jij je opgeblazen of heb je te maken met een hoog stressniveau? Ervaar jij slaapproblemen of stemmingswisselingen en heb jij daar geen controle over? Dan is de kans groot dat jouw hormonen niet in balans zijn. 

Online Programma

‘Weet wat je lichaam nodig heeft’

TRAJECT

8 weken

incl. 3x sessie

met hormoonspecialiste

15 min

WACHTLIJST

3 maanden

Wachtlijst

INSCHRIJVEN
€199

“Luister naar je lichaam
en leer het kennen”

Hormonale klachten zijn niet alleen gerelateerd aan de menstruatiecyclus of de overgang. Of je nu man of vrouw bent, een hormonale disbalans ligt vaak ten grondslag aan vage klachten waar je niet direct de vinger op kunt leggen. Voorbeelden hiervan staan hieronder op een rijtje. 

Gelukkig is een hormonale disbalans vaak met eenvoudige structurele aanpassingen in het voedingspatroon recht te trekken. Jouw Gezonde Voeding helpt je graag om deze aanpassingen stap voor stap in jouw levensstijl te integreren met het Online Programma ‘Weet wat je lichaam nodig heeft. Zo behaal jij een blijvend resultaat: een vitale en energieke toekomst.

Herken jij dit?

    Weinig energie

    Moeite met afvallen

    Stemmingswisselingen

    Pijnlijke gewrichten

    Premenstruele klachten of overgangsklachten

    Huidproblemen

    Darmklachten

    Hoge of lage bloeddruk

    Mannelijke kaalheid

    Slaapproblemen

Wat ga je ontdekken?

Herken jij één of meer van bovenstaande klachten? Dan is het tijd om over te gaan tot actie en de controle over jouw eigen lichaam terug te nemen. In het Online Programma ‘Weet wat je lichaam nodig heeft’ leer jij middels een natuurlijke en holistische aanpak [de mens in zijn totaliteit] jouw lichaam te voorzien van voeding die het dagelijks nodig heeft. De lessen zijn speciaal ontworpen om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te stimuleren, zodat jij van binnen en buiten weer gaat stralen. Dit ga je leren:  

>    Bordindeling: categorieën waaruit een voedende maaltijd is opgebouwd
>    Kennis over [natuurlijke] voeding
> Werking van het lichaam [bijvoorbeeld over het verteringsproces]
>    Luisteren naar je lichaam
>    Je lichaam voeden in plaats van vullen
> Etiketten lezen
>    Het zelfgenezend vermogen van je lichaam stimuleren.
>    Beperkende overtuigingen loslaten voor een blijvende verandering.

Stel je eens voor dat jij jouw lichaam weet te voeden met wat het nodig heeft en jij transformeert van futloos en een paar kilootjes te zwaar naar klachtenvrij, vol levensenergie en duurzaam gewicht verliest. Is dit wat jij wilt? Meld je aan voor de wachtlijst!

Zeg jij ‘JA’ tegen…?

    Je energiek voelen

    Een sterk immuunsysteem

    Duurzaam gewichtsverlies

    Stressreductie

    Een stralende huid

    Goede nachtrust

    Spiermassa opbouwen

    Vetverbranding

    Belemmerende patronen doorbreken 

    Blijvend resultaat

Wat krijg je?

Met het online programma ‘Weet wat je lichaam nodig heeft’ ontvang jij een veranderplan gericht op natuurlijke voeding, beweging en ontspanning dat eenvoudig en realistisch is te integreren in jouw leefsituatie. Ieder lichaam is uniek, daarom pakt Jouw Gezonde Voeding de verandering in levensstijl deskundig en stapsgewijs aan. Op deze manier ontdek jij hoe jouw lichaam reageert en heb je de tijd om de verandering je eigen te maken. 

Je krijgt inzicht in wat [gezonde] voeding op mentaal en lichamelijk niveau met je doet. Dankzij de inspirerende recepten voor ontbijt, lunch en diner ga je zien dat gezonde voeding ook leuk, lekker én eenvoudig kan zijn. Het voedingsplan bevat tevens een bordindeling, zodat jij weet uit welke categorieën een maaltijd is opgebouwd, wat je enigszins structuur en houvast kan geven in het bereiden van je eigen maaltijden.

Ondanks dat ieder lichaam anders is, is het wel zo fijn om dit traject te doorlopen met een coach die een soortgelijk proces heeft doorstaan. Je krijgt daarom begeleiding in het transformeren van jouw levensstijl van een gediplomeerd ervaringsdeskundige; Jo An. 

Het traject gaat uit van een holistische benadering; lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Blijken belemmerende patronen of overtuigingen jouw veranderproces in de weg te staan als het gaat om veranderingen? Dan krijg je handvatten om deze in een nieuw perspectief te plaatsen, wat een blijvende verandering op mentaal, fysiek en emotioneel niveau mogelijk maakt. 

Het Online Programma ‘Weet wat jouw lichaam nodig heeft’ is over acht weken verspreid en als volgt opgebouwd:

 

STAP 1.

Suikers & Tussendoortjes

STAP 2.

Koolhydraten & Lunch

STAP 3.

Vetten & Avondeten

STAP 4.

Eiwitten & Ontbijt

STAP 5.

Biologisch eten

STAP 6.

Loslaten van belemmeringen

Zij gingen jou voor

– inspirerende succesverhalen –

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op jouw vraag

Hoe kan ik het beste kiezen tussen het Online Programma en 1:1-coaching?

Wanneer je graag een persoonlijk advies wilt op basis van jouw behoefte of hulpvraag, dan kun je het beste voor het 1:1-programma kiezen. Als je wilt leren gezondere keuzes te maken zodat je lekkerder in je vel zit en energieker en vitaler bent en dit wilt doen op momenten die jou het beste uitkomen, dan is het online programma heel geschikt voor jou.

Moet ik vegetarisch of vegan worden?

Nee, dat hoeft niet. In mijn voedingsadviezen neem ik alle opties mee. Dus recepten zijn eventueel makkelijk aan te passen. Mocht je vegetarisch of vegan eten, dan houd ik daar rekening mee in mijn advies en zorg ik dat je alle voedingstoffen binnenkrijgt.

Kan ik het programma zien als een dieet?

Nee! Mijn voedingsadviezen zijn er op gericht om jou andere [gezondere] keuzes te laten maken en dit onderdeel te laten worden van je leefstijl. Op deze manier is het een blijvende verandering. Als je doel is om snel een paar kilo’s af te vallen in heel korte tijd, dan is dit programma misschien niet geschikt voor jou.

Ik heb geen tijd om mij volledig op een programma te richten, wat zou je mij adviseren?

Neem contact met mij op. Samen kunnen wij kijken wat wel haalbaar voor je is.