Bloedtest

[EMB]

Worstel jij met overgewicht, ben jij regelmatig ziek, heb jij het idee dat je gevoelig bent voor bepaalde voedingsmiddelen, ervaar jij een aanhoudende vermoeidheid, een laag energieniveau, huidontstekingen, vage [pijn] klachten of werken jouw darmen niet optimaal? 

Jouw Gezonde Voeding is gespecialiseerd in het onderzoeken van de oorzaak van deze gezondheidsproblemen. Vaak staan dit soort klachten in verbinding met een hormonale disbalans en is de oorzaak hiervan door middel van een EMB-bloedtest duidelijk in kaart te brengen. 

EMB-bloedtest

– meten is weten –

1.

BLOEDAFNAME

Intake en afname (60 min)

EMB-test

BLOEDANALYSE

EMB-testresultaten

RAPPORT & ADVIESGESPREK

n.a.v. bloedanalyse

(60 min)

follow-up na zes weken (15 min)

Meten is weten!

1.

EMB-test basis

AANMELDEN
€295

2.

BLOEDAFNAME

Intake en afname (60 min)

EMB-test

BLOEDANALYSE

EMB-testresultaten

RAPPORT & ADVIESGESPREK

n.a.v. bloedanalyse

(60 min)

follow-up na zes weken (15 min)

HERTEST

na zes maanden

intake en afname (30 min)

incl. rapport met verschillen, verbeteringen en advies en adviesgesprek

(30 min)

Meten is weten!

2.

EMB-test met hertest na zes maanden

AANMELDEN
€500

3.

BLOEDAFNAME

Intake en afname (30 min)

EMB-test

BLOEDANALYSE

EMB-testresultaten

RAPPORT & ADVIESGESPREK

n.a.v. bloedanalyse

rapport met verschillen, verbeteringen en advies

(30 min)

follow-up na zes weken (15 min)

Meten is weten!

3.

EMB-hertest

AANMELDEN
€200

“Alles begint met inzicht”

Na een bloedanalyse weet Jouw Gezonde Voeding wat jouw lichaam nodig heeft, waardoor jij middels een aantal [kleine] aanpassingen in je levensstijl weer jouw ideale hormoonbalans bereikt. Hiermee stimuleer jij het zelfherstellende vermogen van je lichaam, waardoor jouw klachten verdwijnen en jij weer vol energie zit! 

Herken jij dit?

    Weinig energie

    Moeite met afvallen

    Stemmingswisselingen

    Pijnlijke gewrichten

    Premenstruele klachten of overgangsklachten

    Huidproblemen

    Darmklachten

    Hoge of lage bloeddruk

    Mannelijke kaalheid

    Slaapproblemen

Wat ga je ontdekken?

Stel je eens voor dat jij in één keer inzicht hebt in de onderliggende oorzaak van jouw klacht[en] en dat je daardoor weet wat je lichaam nodig heeft om jouw gezondheid te verbeteren. Dat is een enorm belangrijke stap richting een gezonde en klachtenvrije toekomst. De EMB-bloedtest maakt dit mogelijk. 

Met de EMB-bloedtest wordt er door middel van een vingerprik bloed afgenomen dat vervolgens de status van jouw totale gezondheid weergeeft. De testresultaten geven je inzicht in reguliere waarden zoals bloedplaatjes, hemoglobine, rode bloedcellen en witte bloedcellen, maar het kan ook verschillende tekorten, verstoringen en belastingen aan het licht brengen. Er kan veel informatie uit het bloed worden gehaald, zoals preklinische [voordat de aandoening zichtbaar is] en energetische belastingen [trillingen en frequenties die in het bloed zijn opgeslagen]. 

Het verschil met een reguliere bloedtest is dat met een EMB-test op holistische wijze [de mens in zijn totaliteit] naar het bloed wordt gekeken. De kwaliteit van het bloed kan namelijk je hele systeem beïnvloeden en kan daarom zoveel inzichten geven. Een reguliere bloedtest richt zich voornamelijk op het weergeven van bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziektes en het in kaart brengen van bepaalde infecties. Een EMB-bloedtest is een goede aanvulling om jouw algehele gezondheid te onderzoeken. Het vervangt de reguliere bloedtest overigens niet. 

De verstoringen die een EMB-bloedtest in het lichaam kan aantonen vind je hieronder.

EMB-bloedtest toont

    Hormonale disbalans

    Leverbelasting

    Darm- en mondflora verstoringen

    Parasiet- en schimmelbelasting

    Adrenale status [stress, bijnieren, cortisol]

    PH-balans [zuurtegraad van je lichaam]

    Insulineresistentie

    Intoleranties

    Vitamine B12-status

    Vitaminenpanel

    Mineralenpanel

    Vrije radicalen

    Toxische belasting [gifstoffen]

    Virale belasting

    Bacteriële belasting

    Vetzurenpanel [omega 3 en omega 6]

“Meten is weten”

Daarnaast worden de reguliere waarden gemeten en geanalyseerd:

>   Trombocyten [aantal bloedplaatjes]

>   Erytrocyten [rode bloedcellen]

>   Leukocyten [witte bloedcellen ]

>   Hemoblobine [Hb]

>   Hematocriet [Ht]

>   Mean Corpuscular Volume [MCV]

>   Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration [MCHC]

Wat krijg je?

Wil jij meer inzicht in welke voedingsstoffen je mogelijk tekortkomt of welke verstoringen en belastingen aan je klachten ten grondslag liggen? Of wil jij gewoon graag weten wat de status is van jouw gezondheid? De EMB-test, inclusief het rapport en adviesgesprek, voorziet je van uitgebreide informatie om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te stimuleren.

Wat zijn de kosten van een EMB test?

De kosten van een EMB test bedragen € 295,00. Hiervoor krijg je een intake, een bloedanalyse door het laboratorium, geef ik jou mijn advies in een rapport en bespreken we samen hoe je dat kan toepassen. Na zes en twaalf weken volgt er nog een follow-up.

Je kan ook kiezen voor het pakket met een EMB test en een hertest na zes maanden, zo kan jij de voortang van je gezondheid monitoren. Dit pakket kost € 500,00. Inclusief twee EMB testen, twee rapportages en en adviezen met nabespreking.

EMB-hertest

Heb jij al eerder een EMB-test bij mij gedaan en wil jij weten of je op de goede weg bent of ervaar je nog [vage] klachten? Of wil jij gewoon graag weten wat op dit moment de status van jouw gezondheid is? Dan is de EMB-hertest iets voor jou. De EMB-hertest, inclusief het rapport met de verschillen en de verbeteringen ten opzichte van de eerste EMB-test en het adviesgesprek, voorziet je van uitgebreide informatie om jouw gezondheid naar een nog hoger niveau te tillen.

Ervaringen EMB bloedtest

– inspirerende succesverhalen –

Veelgestelde vragen

Vind antwoord op jouw vraag

Kan je ook een EMB bloedtest thuis afnemen?

Jazeker, dat kan. Ik stuur jou de testkit toe waar alles inzit om het bloed af te nemen inclusief een handige instructie. We maken een afspraak via FaceTime, Zoom of Teams en doen de intake online en aansluitend leid ik je door het proces heen.

Kan je een EMB bloedtest bij de huisarts doen?

Nee, dat kan niet. De EMB bloedtest is een aanvulling op de reguliere bloedtest die je bij de huisarts af kan laten nemen maar het is geen vervanging van de diagnostiek van de reguliere gezondheidszorg of behandelmethode. Bij [ernstige] gezondheidsklachten is het altijd verstandig om naar de huisarts te gaan.

Wordt de EMB bloedtest vergoed door de zorgverzekeraars?

De EMB bloedtest wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars. 

Wat is het verschil met het bloedprikken via de huisarts of het ziekenhuis?

In mijn praktijk komen veel mannen en vrouwen die onnodig met [vage] klachten rondlopen en soms al bij de huisarts zijn geweest. Als daar niks uitkomt en de klachten blijven is het handig om een EMB bloedtest in te zetten. Met de EMB bloedtest wordt er op een andere manier naar je bloed gekeken. Samen vinden we de oorzaak van je klachten en kunnen we dit veranderen.