Bloedtest

[EMB]

Worstel jij met overgewicht, ben jij regelmatig ziek, heb jij het idee dat je gevoelig bent voor bepaalde voedingsmiddelen, ervaar jij een aanhoudende vermoeidheid, een laag energieniveau, huidontstekingen, vage [pijn] klachten of werken jouw darmen niet optimaal? 

Jouw Gezonde Voeding is gespecialiseerd in het onderzoeken van de oorzaak van deze gezondheidsproblemen. Vaak staan dit soort klachten in verbinding met een hormonale disbalans en is de oorzaak hiervan door middel van een EMB-bloedtest duidelijk in kaart te brengen. 

EMB-bloedtest

– meten is weten –

BLOEDAFNAME

Intake (30 min)

EMB-test

BLOEDANALYSE

EMB-testresultaten

RAPPORT & ADVIESGESPREK

n.a.v. bloedanalyse

(60 min)

Meten is weten!

AANMELDEN
€250

“Alles begint met inzicht”

Na een bloedanalyse weet Jouw Gezonde Voeding wat jouw lichaam nodig heeft, waardoor jij middels een aantal [kleine] aanpassingen in je levensstijl weer jouw ideale hormoonbalans bereikt. Hiermee stimuleer jij het zelfherstellende vermogen van je lichaam, waardoor jouw klachten verdwijnen en jij weer vol energie zit! 

Herken jij dit?

    Weinig energie

    Moeite met afvallen

    Stemmingswisselingen

    Pijnlijke gewrichten

    Premenstruele klachten of overgangsklachten

    Huidproblemen

    Darmklachten

    Hoge of lage bloeddruk

    Mannelijke kaalheid

    Slaapproblemen

Wat ga je ontdekken?

Stel je eens voor dat jij in één keer inzicht hebt in de onderliggende oorzaak van jouw klacht[en] en dat je daardoor weet wat je lichaam nodig heeft om jouw gezondheid te verbeteren. Dat is een enorm belangrijke stap richting een gezonde en klachtenvrije toekomst. De EMB-bloedtest maakt dit mogelijk. 

Met de EMB-bloedtest wordt er door middel van een vingerprik bloed afgenomen dat vervolgens de status van jouw totale gezondheid weergeeft. De testresultaten geven je inzicht in reguliere waarden zoals bloedplaatjes, hemoglobine, rode bloedcellen en witte bloedcellen, maar het kan ook verschillende tekorten, verstoringen en belastingen aan het licht brengen. Er kan veel informatie uit het bloed worden gehaald, zoals preklinische [voordat de aandoening zichtbaar is] en energetische belastingen [trillingen en frequenties die in het bloed zijn opgeslagen]. 

Het verschil met een reguliere bloedtest is dat met een EMB-test op holistische wijze [de mens in zijn totaliteit] naar het bloed wordt gekeken. De kwaliteit van het bloed kan namelijk je hele systeem beïnvloeden en kan daarom zoveel inzichten geven. Een reguliere bloedtest richt zich voornamelijk op het weergeven van bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziektes en het in kaart brengen van bepaalde infecties. Een EMB-bloedtest is een goede aanvulling om jouw algehele gezondheid te onderzoeken. Het vervangt de reguliere bloedtest overigens niet. 

De verstoringen die een EMB-bloedtest in het lichaam kan aantonen vind je hieronder.

EMB-bloedtest toont

    Hormonale disbalans

    Leverbelasting

    Darm- en mondflora verstoringen

    Parasiet- en schimmelbelasting

    Adrenale status [stress, bijnieren, cortisol]

    PH-balans [zuurtegraad van je lichaam]

    Insulineresistentie

    Intoleranties

    Vitamine B12-status

    Vitaminenpanel

    Mineralenpanel

    Vrije radicalen

    Toxische belasting [gifstoffen]

    Virale belasting

    Bacteriële belasting

    Vetzurenpanel [omega 3 en omega 6]

“Meten is weten”

Daarnaast worden de reguliere waarden gemeten en geanalyseerd:

>   Trombocyten [aantal bloedplaatjes]

>   Erytrocyten [rode bloedcellen]

>   Leukocyten [witte bloedcellen ]

>   Hemoblobine [Hb]

>   Hematocriet [Ht]

>   Mean Corpuscular Volume [MCV]

>   Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration [MCHC]

Wat krijg je?

Wil jij meer inzicht in welke voedingsstoffen je mogelijk tekortkomt of welke verstoringen en belastingen aan je klachten ten grondslag liggen? Of wil jij gewoon graag weten wat de status is van jouw gezondheid? De EMB-test, inclusief het rapport en adviesgesprek, voorziet je van uitgebreide informatie om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te stimuleren.

Zij gingen jou voor

– inspirerende succesverhalen –

Veelgestelde vragen

Vind antwoord op jouw vraag

Hoe kan ik het beste kiezen tussen het Online Programma en 1:1-coaching?

Wanneer je graag een persoonlijk advies wilt op basis van jouw behoefte of hulpvraag, dan kan je het beste voor het 1:1-programma kiezen. Als je wilt leren gezondere keuzes te maken zodat je lekkerder in je vel te zit en energieker en vitaler bent en dit wilt doen op momenten die het jou het beste uitkomen, dan is het Online Programma heel geschikt voor jou.

Moet ik vegetarisch of vegan worden?

Nee, dat hoeft niet. In mijn voedingsadviezen neem ik alle opties mee. Dus recepten zijn eventueel makkelijk aan te passen. Mocht je vegetarisch of vegan eten, dan houd ik daar rekening mee in mijn advies en zorg ik dat je alle voedingstoffen binnenkrijgt.

Kan ik het programma zien als een dieet?

Nee! Mijn voedingsadviezen zijn erop gericht om jou andere [gezondere] keuzes te laten maken en dit onderdeel te laten worden van je leefstijl. Op deze manier is het een blijvende verandering. Als je doel is om snel een paar kilo’s af te vallen in heel korte tijd, dan is dit programma misschien niet geschikt voor jou.

Ik heb geen tijd om mij volledig op een programma te richten, wat zou je mij adviseren?

Neem contact met mij op. Samen kunnen wij kijken wat wel haalbaar voor je is.