Aanbod

[Weet wat je lichaam nodig heeft]

Jouw Gezonde Voeding is als hormoonspecialist gespecialiseerd om bij zowel mannen als vrouwen hormonale disbalansen te traceren, aan te pakken en in evenwicht te brengen om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren voor een vitale en energieke toekomst.
Jouw gezonde Voeding weet wat je lichaam nodig heeft. 

Wat JGV voor jou kan betekenen

– letterlijk en figuurlijk lekker in je vel –

1:1 Programma

'Weet wat je lichaam nodig heeft'

In het 1:1 programma ‘Weet wat jouw lichaam nodig heeft’ gaan wij samen op zoek naar de oorzaak van jouw klachten, zodat wij precies hoe we het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam kunnen stimuleren.

LEES VERDER

Online Cursus

'Weet wat je lichaam nodig heeft'

Tijdens de online cursus ‘Weet wat jouw lichaam nodig heeft’ leer jij hoe je het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam kan stimuleren door het te voeden met natuurlijke voeding, beweging en ontspanning.

LEES VERDER

EMB-bloedtest

'Meten is weten'

Meten is weten. Krijg middels de EMB-bloedtest inzicht in de status van jouw gezondheid.

LEES VERDER

Supermarkt

Safari

'Samen op jacht'

Analyse

Voedingsdagboek

'Weet wat je lichaam nodig heeft'

Kook-

workshop

'Samen gezond koken'

Voeding & bedrijven

'Weet wat je personeel nodig heeft'

Supermarkt Safari

Wil jij graag gezonder eten en denk je dat je op de goede weg bent wanneer je producten met ‘light’, ‘mager’, zonder toegevoegde suikers of 0% vet op de verpakking koopt?

Met de Supermarkt Safari leer je de juiste keuzes aan producten te maken; de focus ligt op de producten die jouw lichaam voeden op het gebied van eten en drinken. Je leert hoe je verleidingen kunt weerstaan, welke producten zijn bewerkt, hoe het zit met alle keurmerken en logo’s, de verschillende benamingen van suiker, hoe etiketten zijn opgebouwd en hoe je deze het beste kunt lezen.

Ondersteunend ontvang je een overzichtelijk boodschappenlijstje die jij in het vervolg erbij kunt pakken wanneer je door de supermarkt loopt, zodat je altijd weet welke producten jij in je mandje/karretje kan stoppen.

 1 uur | (noordelijke) supermarkt naar keuze | €99,- 

Analyse Voedingsdagboek

Wil of ben jij genoodzaakt om een gezonde(re) levensstijl te hanteren, maar twijfel je of je het goed aanpakt en de juiste keuzes maakt?

Wanneer jij een week lang het ‘Jouw Gezonde Voeding – voedingsdagboek’ invult krijgt Jouw Gezonde Voeding inzicht in jouw voedingspatroon, waarop je vervolgens een passend advies ontvangt en antwoord krijgt op hetgeen waar jij naar op zoek bent; bevestiging dat je op de goede weg bent of juist advies om jouw gezondheidsdoelen te kunnen realiseren. Met een aantal eenvoudige aanpassingen in je voedingspatroon kun je al een groot effect teweeg brengen.

+/- 30 min | €75,- 

Kookworkshop

Ben je op zoek naar een leuke, gezellige én verantwoorde activiteit met jouw familie, vrienden of collega’s? Met de kookworkshop van Jouw Gezonde Voeding leer jij plus je gezelschap inspirerende maar eenvoudige en gezonde gerechten te bereiden. En ik geef jullie leuke tips en weetjes rondom een gezonde levensstijl.

Je kan kiezen voor één van de thema’s:

ontbijt | lunch | tussendoortje

We trappen af met een informatief uurtje waarbij je komt te weten hoe je je lichaam kunt voeden in plaats van te vullen, hoe je eenvoudig een smaakvol en gezond ontbijt/tussendoortje of lunch maakt, wat je standaard in je keukenkastje moet hebben staan en hoe je etiketten leest. Vervolgens mogen jullie lekker zelf aan de slag, zodat de activiteit wordt afgesloten met een gezellig en gezond ontbijt of  lunch of tussendoortjes, gemaakt door jullie zelf! Waarbij je wordt geïnformeerd met wat je eet en waar deze ingrediënten goed voor zijn.

+/- 3 uur | max. 6 personen | €39,- p.p.